29 жовтня 2022 21:50

Ребров програв Жардіму: екс-тренер чемпіонського "Монако" завдав "Аль-Айну" українців образливої поразки

У рамках восьмого туру елітного дивізіону ОАЕ Аль-Айн Сергія Реброва на виїзді протистояв дубайському Шабабу Аль-Ахлі. Поєдинок завершився з рахунком 2:1 на користь господарів.


У попередньому турі Аль-Айн переміг Аль-Наср (3:1). Перед матчем головний тренер боса Сергій Ребров акцентував увагу своїх підопічних на повній концентрації та самовіддачі, щоб закріпити успіх.


І старт поєдинку для команди українського наставника склався якнайкраще. Вже на 11-й хвилині його підопічні змогли забити, причому не без участі Андрія Ярмоленка. Українець зробив закид у штрафний майданчик Шабаб Аль-Ахлі, який завершився автоголом захисника господарів.


Щоправда, команді з Дубай вдалося зрівняти рахунок ще до перерви, забивши гол у роздягальню. Воротар Аль-Айна відбив перший удар з меж штрафного майданчика, але нічого не зміг вдіяти після добивання.

У другому таймі команда Реброва більше володіла м'ячем, але не могла конвертувати це в небезпечні моменти, на відміну від суперника, який бив по воротах і зрештою домігся свого.

На 75-й хвилині успіх Шабаб Аль-Ахлі приніс штрафний, після розіграшу якого хавбек команди відомого португальського тренера Леонарду Жардіма (творця успіхів Монако 2016/2017) відзначився дальнім та влучним ударом з-за меж штрафного майданчика. Цей гол став вирішальним у зустрічі.

Аль-Айн зараз займає шосте місце в таблиці Про-Ліги ОАЕ, відстаючи від лідера на три очки (провівши на гру більше). Шабаб Аль-Ахлі йде другим.