21 липня 2022 19:01

Блогер: "Команда не зіграла так, щоб Буяльський зміг проявити себе максимально якісно"

Блогер Михайло Смоловий в ефірі шоу "ТаТоТаке" поділився своєю думкою про те, як проявив себе у матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти "Фенербахче" півзахисник "Динамо" Віталій Буяльський.


- Потрібно розуміти, чому Буяльський так зіграв. Коли "Динамо" відмовляється від коротких розіграшів, м'яч потрапляє до центру поля більш рандомно. І тоді все залежить від того, чи зможе зачепитися за м'яч Бесєдін.

Буяльський залежить від гри команди. Якщо команда розігрує м'яч від воріт довгими передачами або фулбеки віддають паси на Циганкова та Вербича, то Буяльський включається лише після того, як вінгери отримують цей м'яч. Або після того, як Бесєдін отримає та якісно скине йому м'яч.

У "Динамо" не було справді якісної комбінаційної гри. Можна п'ять-шість разів згадати, коли динамівці у позиційній атаці змогли щось зробити. І Буяльського не можна відривати від командного процесу. Команда не зіграла так, щоб Віталій зміг проявити себе максимально якісно.

Якщо дивитися два останні сезони у Лізі чемпіонів, то там ситуація аналогічна – Буяльського практично немає. Все через те, що йдуть або довгі передачі в надії, що хтось втече, або стандарти.