19 лютого 2022 11:59

Блогер: "Активності від Тимчика багато, але ККД близький до нуля..."

Блогер Михайло Смоловий поділився новими даними по грі футболістів "Динамо" в цьому сезоні.


- Успішні єдиноборства в обороні


Власна третина поля


Щоб не виглядало ніби Тимчик зовсім жахливий, давайте і про хороше. Знайти вади можна у будь-якого гравця Динамо без винятку. Якщо ми говоримо про атаку, то там Саша дійсно занадто часто переводить зусилля цілої команди з доставки м'яча під його простріл / навіс / кат. Активності багато, і ККД близький до нуля...


Всі регулярно накидають на Кенді за нібито слабкі показники в атаці, але на виході в динамівській футболці в офіційних матчах маємо:


- 7 голів

- 15 асистів

- 142 передачі під удар

- 17.7 хА


Далеко не кожен фулбек УПЛ на дистанції цих сезонів може змагатися з такою лінійкою. Ісмаїлі максимум.


До честі Олександра він порядно відпрацьовує свої промахи в атаці. У вибірці з 5 останніх оброблених wyscout матчів (вона та ж) він здійснив найбільшу кількість успішних єдиноборств в обороні - 19! Сюди плюсуємо і 5 перехоплень, в цьому аспекті він теж кращий на дистанції 5 ігор.


На другому місці з 17 виграними єдиноборствами і 4 перехопленнями Микола Шапаренко. Вкотре відзначаємо високу працездатність півзахисника на обох половинах поля.


Третій на цьому відрізку Сирота (13+4), слідом за ним Забарний (10+3).


Поступово вкочується в звичний тонус Бурда. Микита зіграв всього нічого на тлі лідерів (137' хвилин), але виграв аж 9 єдиноборств. У Шапи на його 17, наприклад, пішло 348' хвилин.


Ну, і прогрес Боля відзначаємо з єдиним підкатом у вибірці серед лідерів.


Про підкати вже багато разів говорив: в основі їх не люблять з тією пристрастю, як в U19. Тут працюють над недопущенням ситуацій, де він фізично потрібен. Простіше кажучи, працюють над попередженням помилки, а не геройськи намагаються її виправляти. Але він ще дуже молодий і часу перебудуватися повно! - написав Смоловий у своєму телеграм-каналі.