10 березня 2018 22:22

Футболка динамовца выставлена в итальянском музее кальчо

Футболка нападающего "Динамо" Жуниора Мораеса попала в коллекцию итальянского музея в кальчо. Об этом бразилец сообщил в своем Instagram.


"Немає слів, щоб пояснити щастя, коли моя футболка виставлена в такому важливому місці, як @museodelcalciointernazionale. Я не мав задоволення грати з цими зірками, але це велика честь мати мою футболку поруч з такими легендами, як Тоттi, Неймар та Пеле. Перш за все, представляв "Динамо".

Sem palavras para explicar a felicidade de ter a minha camisa exposta em um lugar tão importante como o @museodelcalciointernazionale. Não tive o prazer de jogar com essas feras, mas é uma grande honra ter minha camisa ao lado de lendas como @francescototti, @ronaldo @neymarjr e @pele . Sobretudo, representando o @fc_dynamo_kyiv! ——————————————————— Немає слів, щоб пояснити щастя, коли моя футболка виставлена в такому важливому місці, як @museodelcalciointernazionale. Я не мав задоволення грати з цими зірками, але це велика честь мати мою футболку поруч з такими легендами, як @francecototti, @neymarjr та @pele . Перш за все, представляв @fc_dynamo_kyiv! #AM10Sports #IlMuseoDiTutti
Публикация от Junior Moraes (@jrmoraes10)