1 жовтня 2024 14:56

Желько ЛЮБЕНОВИЧ: "Вже майже місяць я прошу керівництво "Минаю" прийняти мою відставку, бо мені соромно за результати"

Головний тренер «Минаю» Желько Любенович прокоментував поразку від «Буковини» (1:2) у 9-му турі Першої ліги.


«Хочу привітати «Буковину» із перемогою. У першому таймі суперник нас повністю обіграв, але «Мінай» виглядав краще у другій половині гри. Однак цього було недостатньо для нашої команди, щоб здобути нічию чи навіть перемогти.


Ми повністю провалили перший тайм, тому довелося після перерви зробити одразу чотири заміни. Не хотілося цього робити, але все ж таки довелося, причому вперше у своїй тренерській кар'єрі я здійснив таку велику кількість замін після першого тайму. Хлопці намагалися, було бажання. Ми забили гол не без допомоги «Буковини», але добре, що вдалося нарешті відзначитись забитим м'ячем, адже до цього протягом чотирьох матчів ніяк не могли забити.


Вже майже місяць я прошу керівництво, щоби прийняли мою відставку, бо мені соромно за такі результати. Хочу вибачитись перед нашими вболівальникам, перед керівництвом за ще одну поразку. Я роблю все можливе, щоб команда вийшла з цієї ями, але, на жаль, нам не виходить цього зробити.


Керівництво клубу не хоче приймати мою відставку, адже вірить у мене та хоче, щоб я продовжив працювати головним тренером. Перед командою стоїть завдання повернутися до Прем'єр-ліги, але тепер постає питання, чи зможе «Минай» взагалі потрапити до топ-4», - сказав Любенович.


Фото - ФК «Минай»