1 жовтня 2024 15:41

Йожеф САБО: "Які у Мудрика хороші ігрові якості, крім швидкості? Жодних. Це в УПЛ він міг бігати, всіх накручувати, а в АПЛ – ні"

Колишній головний тренер національної збірної України Йожеф Сабо пояснив, чому, на його думку, Михайло Мудрик попри статус запасного гравця Челсі все ж отримав запрошення до табору національної збірної України.


Йожеф Сабо, як і фани Челсі та переважна більшість спортивних журналістів з Великої Британії, вважає, що Михайло Мудрик не є надто майстерним гравцем. Фахівець вважає, що вінгера викликали до збірної України на матчі Ліги націй виключно через те, що він грає в клубі АПЛ.


«Мудрик у складі є лише тому, що кращих немає, а так, то він пропав. Викликають Михайла, бо він з Челсі. А які в нього є хороші ігрові якості, крім швидкості? Ніяких. Це в УПЛ він міг бігати, всіх накручувати, а в АПЛ – ні. От і його рівень.

У збірної України немає хорошої середньої лінії і звідси всі проблеми. Я разів сто вже казав: покажіть мені вашу середню лінію, і я скажу, яка у вас команда», – розповів Сабо в інтерв'ю сайту Збірна.