28 березня 2011 17:45
3

Блаттер и Платини поздравили Григория Суркиса

На адресу президента Федерації футболу України Григорія Суркіса продовжують надходити привітання з нагоди його переобрання членом Виконавчого комітету УЄФА на наступний чотирирічний термін. Зокрема, свої поздоровлення керманичу національної асоціації надіслали президент ФІФА Йозеф Блаттер та глава УЄФА Мішель Платіні.

 

«Як президент ФІФА та від імені всесвітньої футбольної родини хочу привітати Вас із переобранням у Виконавчий комітет УЄФА. Під час засідання в Grand Palais в Парижі європейська футбольна сім’я визнала Ваші навики в сфері комунікації та дипломатії, а також Ваш досвід в УЄФА та ФІФА. Браво!», − наголосив Зепп Блаттер.

 

«Користуючись нагодою, я також хотів би подякувати Вам за відданість, котру Ви демонструєте, служачи міжнародній футбольній спільноті, особливо, у ролі члена Комітету національних асоціацій ФІФА, котрим Ви є з 2002 року. ФІФА пишається тим, що може розраховувати на Ваші вміння та досвід. Будь ласка, прийміть ще раз найщиріші привітання та найкращі побажання успіху та задоволення від роботи впродовж нового терміну Ваших повноважень», − резюмував керманич ФІФА.

 

«Із величезним задоволенням надсилаю Вам найщиріші поздоровлення з нагоди Вашого блискучого переобрання у Виконавчий комітет УЄФА. З наближенням ЄВРО-2012 Ваше лідерство є ключовим у подоланні труднощів, що нас чекають попереду. Я вірю, що Ви докладете усіх зусиль для реалізації наших спільних цілей», − зазначив президент УЄФА Мішель Платіні.

100%
Будем мы еще его именем стадионы называть, вспомните мои слова...
Давайте выпьем, Ринат Леонидович, за тех кто в МУРе ! )