6 жовтня 2024 20:49
1

Юрій ВЕРНИДУБ: "Мені задали питання: "Вам не здалося, що "Динамо" було тяжке?". А чому воно мало бути тяжке?"

Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб прокоментував поразку від «Динамо» (1:2).


– Багато нема що говорити. Ми знову програли 2:1 «Динамо», що тут ще сказати… Рухаємося далі, будемо готуватися далі. Сьогодні «Динамо» в першому таймі забило два швидкі м’ячі, тож десь у нас щось не пішло. Потім ми забили в кінцівці першого тайму. У другому таймі більше ми хотіли забити, а «Динамо» більше хотіло зберегти цей результат. В принципі, воно так і завершилося 2:1. Хоча як і «Динамо» могло забити напівмоменти, так і в нас були напівмоменти. Щоб щось таке серйозне, то я не побачив.


– Прокоментуйте, будь ласка, свої заміни.


– Ті, хто були на лавці запасних, ті хлопці і вийшли. Щодо останньої заміни, то дав хлопцю 2007 року, йому тільки 17 виповнилося. Каменський вийшов і дебютував. Ви ж бачити, що на лаві запасних було 5 гравців – і два з U-19. Зараз ще отримали травми Луньов і По – залишається 13. Поїдуть в збірні Соса і Бізімана – залишається 11. Будемо брати з U-19, що робити… Це життя, що є то є. Це життя, нікуди не подінешся.


– Гарний другий тайм від вашої команди, але видно, що не вистачило кадрового резерву.


– Його немає. Якщо минулого сезону ми зайняли третє місце… У нас дійсно була можливість, у нас на кожну позицію, як і в «Динамо» на сьогоднішній день були по 2 гравці на одну позицію. Мені задали на флеш-інтерв’ю питання: «Вам не здалося, що «Динамо» було тяжке?». А чому воно мало бути тяжке? Те, що я бачив, у Німеччині грали Бущан, Попов і Михавко. Тимчик не грав? Ні. Вівчаренко не грав? Ні. Михайленко не грав? Ні. Ярмоленко не грав? Ні. Брагару не грав? Ні. Герреро вийшов на 10 хвилин. Вони всі свіжі. Чому вони мають бути стомлені? Це зараз дуже добре, що в «Динамо» є така можливість. Я дуже бажаю «Шахтарю» і «Динамо», щоб вони брали ці золоті очки, але їм дуже важко. Ми прокаталися ці дві гри з «Бетісом» – дуже тяжко. Якщо в тебе немає глибини складу, то це взагалі вбивство.


– Історія зі Стецьковим закінчена вже? Чи ще щось може бути?


– Ну дивіться, я ж казав… Ви ж читали інтерв’ю генерального директора, читали інтерв’ю радника президента. Я сказав, що нічого коментувати не буду. Я – тренер. Нащо мені щось коментувати? Все одно тренер завжди буде вибирати… Він за футболіста буде, точно також є керівництво. Я – найманий керівник, який виконує роботу, готує команду.

Михайленко грав зі старту із Хофенхаймом