16 квітня 2024 21:38

"У "Динамо" йому будуть дуже раді". Журналіст висловився про подальше майбутнє Цитаішвілі

Журналіст Ігор Циганик висловився про майбутнє півзахисника «Динамо» Георгія Цитаішвілі, який виступає на правах оренди за «Динамо» Батумі.


«Чи цікавиться «Полісся» Цитаішвілі? «Полісся» цікавиться, напевно, будь-яким футболістом, який зараз може підсилити команду, тому що амбіції дуже великі. Але, наскільки я розумію, поки в Україні триває війна, Цитаішвілі не планує повертатися сюди. Він буде шукати можливість, щоб десь грати за кордоном. Зараз він виступає у складі збірної Грузії, буде Євро-2024. Думаю, цілком можливо, що там він може засвітитися і отримати якусь пропозицію.


Якщо буде продовження цього рішення про дозвіл футболістам призупиняти контракти, то він буде шукати можливість за кордоном. Якщо ні, то він повернеться до «Динамо». Я вам хочу сказати, що думаю, що в «Динамо» йому будуть дуже раді. В принципі, він може створити конкуренцію на позиції вінгера, тому що поки, на даному етапі, його контракт належить саме киянам. Не все так просто. Але чи цікавиться «Полісся»? Думаю, що так, цікавиться», – сказав Циганик.