16 квітня 2024 10:02

Лапорта звернувся до вболівальників "Барселони" напередодні матчу-відповіді з ПСЖ

Президент каталонської «Барселони» Жоан Лапорта звернувся до вболівальників команди напередодні матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів з «ПСЖ». Перша гра завершилася перемогою синьо-гранатових із рахунком 3:2. Зустріч у відповідь відбудеться сьогодні, 16 квітня, на стадіоні «Олімпік Льюїс Компаніс» в Іспанії.

«Ми повинні піти і повболівати за команду. Ці гравці заслуговують на все. Ми віримо у них. Ми впевнені в них і вони на шляху до того, щоб увійти в історію. Зараз ми на шляху до того, щоб зробити це. Вони знають про це, усвідомлюють це та налаштовані дуже душевно. Вони заслужили на це. Вони знають, що маємо викластися на повну, але ми, фанати «Барселони», повинні їм допомогти. Ми провели чудову гру в Парижі, і тому я хочу, щоб наш стадіон став великою скороваркою, і саме так ми пройдемо до півфіналу.


Ця команда, яку збудував Хаві та яка зробила нас такими щасливими минулого року, вигравши історичний чемпіонат. Завдяки тому, як він був виграний, клуб зараз перебуває у чвертьфіналі Ліги чемпіонів та конкурує у лізі. Більше того, якщо вони викладуться на всі 100%, а вони викладуться, і якщо талант, яким вони володіють, виявиться, ми будемо у півфіналі», - наводить слова Лапорти Mundo Deportivo.