14 квітня 2024 17:47
1

Костянтин ВІВЧАРЕНКО: "Стежив за матчем "Шахтаря", вболівав за "Ворсклу". Будемо надiятися на "Зорю"

Захисник «Динамо» Костянтин Вівчаренко прокоментував перемогу над «Олександрією» у 24-му турі УПЛ та поділився очікуваннями від чемпіонських перегонів із «Шахтарем».

- Яким був матч в Олександрії, то на холодну голову?


- Звісно, це була дуже важка гра. Дуже раді, що перемогли, позитивні емоції були. Зараз уже емоції так вщухли, і готуватимемося до наступної гри.


– Тяжкі обставини були у «Динамо». Наприкінці 1-го тайму ви залишилися у меншості. Прокоментуй ці дві жовті картки Волошина. Як їх сприйняли в команді, як сам Назар поводився у перерві?

- За першим епізодом я не вважаю, що там була якась жовта картка. Другої миті я не бачив, щоб так докладно сказати. Це жовта? Я не знаю. Звичайно, він був дуже засмучений, нічого не міг сказати. Тому ми вийшли на 2-й тайм і всією командою виборювали результат.

– Як вдалося компенсувати відсутність гравця? У 2-му таймі практично не відчувалося, що «Динамо» грає у меншості.


– Насправді було дуже тяжко. Але я вважаю за рахунок нашої командної гри, комунікації, нашого бажання. Ми хотіли дуже перемогти, виграш був дуже важливим для нас. Ми знали, що ми матимемо шанс забити, і терпіли.


– Сьогодні «Шахтар» опинився у схожій ситуації – теж грав у меншості практично тайм. Чи знайшов час стежити за грою конкурента?

- Так, звичайно, стежив, дивився матч, вболівав за Полтаву. Але, на жаль, не зуміли здебільшого забити гол. Тому перегони тривають.

– Вам потрібно вигравати усі свої матчі – у тому числі у «Шахтаря» і чекати на осічки гірників. На кого маєш особливі надії?

– З «Зорею» наступна гра?

– Так.

– Тому будемо надiятися на «Зорю». Але вважаю, що найцікавіше попереду, – сказав Вівчаренко.

Ви дивіться Кривбас не пропустіть на 2 місце , а не на шахтар він дивиться