12 квітня 2024 16:35
1

"Це тренер топ-рівня": син Калитвинцева назвав найкращого наставника у "Динамо" і пояснив, чому він пішов з клубу

Півзахисник Олександрії Владислав Калитвинцев розповів про свій досвід роботи із Сергієм Ребровим, який наразі очолює збірну України. Вони пересікалися у Динамо.

«З Ребровим було працювати одне задоволення. Тренувальний процес цікавий: все інтенсивно, все з м’ячем. Було все на високому рівні. Відчувалося, що це тренер топ рівня. Хотілося прямо виходити на кожне тренування.


Від нього було найбільше довіри. Помічником у нього був тоді Рауль Ріанчо, він також до мене добре ставився. На початку була дуже велика довіра до мене».

Окрім цього, гравець поділився подробицями того, чому не зміг заграти під керівництвом Олександра Хацкевича.


«Збори були, все добре, чудово себе почував, набрав кондиції. За декілька днів вже мали вилітати у Київ, було легке тренування: моделювання атак. І я прострілював у штрафний майданчик низом та потягнув передній м’яз стегна й знову вилетів.

Відновлювався, потім приїхав і Хацкевич мені сказав: «Потрібно набрати кондиції через дубль, декілька матчів зіграєш, а там буде видно». Так я у дублі півроку і провів, зіграв матчів 15».


Також Калитвинцев зазначив, що не має образ на Динамо.

«Жодних образ немає. Розумію, що травми мене вибивали, завадили розвитку. Думаю, що я пересидів у Динамо. Просто на той момент прийшов Хацкевич, який мені сказав перепідписувати контракт.


Я перепідписав і ось так вийшло, що не вдалося за нього заграти. Тоді вже стало очевидним, що потрібно ухвалювати рішення йти з Динамо», – сказав Владислав для «УФ».

В Десне он был лидер!