12 квітня 2024 16:05

Журналіст: "Динамо" дуже засмучене після нічиєї з ЛНЗ. Як це часто буває, після такого матчу гранд збирається на наступний матч максимально"

Жунрналiст: "Динамо" дуже засмучене після нічиєї з ЛНЗ. Як це часто буває, після такого матчу гранд збирається на наступний матч максимально"


Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», головний редактор FootballHub, коментатор на телеканалі «2+2» Олександр Золотогорський склав прогноз матч української Прем’єр-ліги «Олександрія» – «Динамо» Київ.


«Динамо» дуже засмучене після нічиєї з ЛНЗ. 1:1. Дуже нелогічний результат, який склався після курйозної похибки Нещерета.

Як це часто буває, після такого матчу гранд збирається на наступний матч максимально. Можливо, так і буле в Олександрії. Команда Руслана Ротаня прогресує, але часто їх не вистачає на весь матч. «Олександрія» старається домінувати протягом довгого часу, але наступний відрізок може все перекреслити. З «Динамо» взагалі навряд буде шанс нав’язати свою гру.

В «Олександрії» не гратиме дискваліфікований Кампос. В «Динамо» повернеться Бущан, і думаю, оборона зіграє надійніше. То ж, прогнозую перемогу киян. І візьму легеньку фору (-1) з можливістю повернення за 1,78.