12 квітня 2024 12:44

"До знайомства зі мною він був більш гулящим". Колишня дівчина Жерсона Родрігеса розповіла про проблеми з режимом у вінгера "Динамо"

Ольга Янчук, яка є експодругою вінгера Динамо Жерсона Родрігеса, в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua зізналася, чи порушував футболіст спортивний режим, граючи за біло-синіх.


«Так, порушував. Хоча я намагалася із цим боротися. Ви ж знаєте, якщо доросла людина щось хоче робити, то йому неможливо заборонити. Намагалася контролювати, наскільки могла. Начебто непогано виходило».


За словами дівчини, вона особисто намагалася впливати на люксембурзького легіонера.


«Особисто я, коли грала в теніс, то, можна сказати, зовсім не гуляла. Я не вживала алкоголь і нічного життя в мене не було. Я концентрувалася лише на тенісі. Ось зі свого боку і підказувала йому».


При цьому Янчук зазначила, що не знає, який спосіб життя Жерсон веде нині.


«Мені здається, що до знайомства зі мною він був більш гулящим. Його найкращі друзі з Люксембургу говорили мені, що він змінився. Можливо, це і не моя заслуга, а він сам зробив висновки. Яка зараз ситуація, я не знаю, бо ми не живемо разом».


Колишня Жерсона також повідомила, чи міг гравець до ранку гуляти в клубі, а потім йти на тренування.


«На початку його кар’єри в Динамо ставалися подібні косяки, але, мабуть, йому в команді щось сказали, і він перестав так робити. В більшості випадків, якщо вони вигравали, то після матчу командою могли піти кудись. У вихідні ми усі також збиралися. Такі дні він не пропускав!».


Янчук згадала, із ким найбільше в Києві дружив Родрігес.


«Якщо напередодні матчу йому дуже хотілося гуляти, то я просила, аби це хоча б було вдома. Щоб під наглядом знаходився. Приїздили до нього і друзі з Люксембургу, і динамівці. Жерсон добре із Сідклеєм, Томашем Кадаром, Момо Кадірі дружив… За вечерею вони могли трохи випити».