12 квітня 2024 12:05

"Олександрія" – "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями

У матчі 24-го туру VBET Ліги київське «Динамо» зіграє на виїзді з «Олександрією», що представляє однойменне місто у Кіровоградській області. Поєдинок відбудеться у суботу, 13 квітня (початок – о 15:30), на КСК «Ніка» в Олександрії.


Перед цим поєдинком у динамівців немає проблем із дискваліфікованими футболістами. Але двом гравцям потрібно буде діяти обережно в майбутній грі, адже в їхньому пасиві вже є по три попередження, тож ще одна жовта картка означатиме для них пропуск наступного матчу. Це захисник Максим Дячук, та півзахисник Микола Шапаренко.


У складі «Олександрії» поєдинок пропустить португальський захисник Феррейра Кампос Мігель, вилучений у попередньому турі в матчі з «Чорноморцем» - він отримав пряму червону картку.


Також цілій групі гравців потрібно буде діяти максимально обережно, щоб не заробити дискваліфікацію – це захисники Роман Савченко, та Олександр Мартинюк, півзахисники Владислав Калитвинцев, Денис Шостак та Андрій Кулаков. У всіх по три попередження в пасиві й кожне наступне означатиме пропуск одного матчу.