10 квітня 2024 19:42

Олександр ТИМЧИК: "Після поразки або нічиєї настрій не такий позитивний, але це футбол, у кожного бувають помилки"

Захисник «Динамо» розповів про те, з яким настроєм команда готується до наступного матчу.


- Олександре, чи вже вляглися емоції після гри з ЛНЗ? Можеш з холодною головою оцінити гру та сказати, що не вийшло?

- Звісно, ми вже переключаємось на гру з «Олександрією» та готуємось до неї. Хочемо реабілітуватися перед своїми вболівальниками, здобути три пункти та скоріше забути цю нічию. Звичайно, прикро, що ми не здобули три бали, але це футбол, у кожного бувають помилки. Ми не можемо у всіх матчах перемагати і в кожному матчі здобувати три очки.


- А чи був уже розбір гри?

- Ні, ще не було. Вважаю, що у нас не було багато помилок. У нас були хороші моменти за рахунку 1:0 на нашу користь, якби ми забили другий та третій, гра була б зроблена. А так вийшло, що матч завершився з рахунком 1:1.


- Який зараз моральний стан у команді?

- Звісно, після перемоги ти краще відновлюєшся, з кращим настроєм виходиш на тренування і готуєшся до наступного матчу. Після поразки або нічиєї настрій не такий позитивний, але це футбол, у кожного бувають помилки. Ми – професійні футболісти, будемо намагатися виправляти ситуацію в турнірній таблиці.


- Вже готуєтесь до матчу з «Олександрією»?

- Поки ми не готувалися конкретно до матчу. Вчора був вихідний, сьогодні тільки зібралися. Думаю, з завтрашнього дня будемо готуватися до «Олександрії», тренерський штаб вказуватиме нам на сильні та слабкі сторони суперника.


- «Динамо» має тривалу серію без поразок. Це приємна тенденція?

- Приємно, що ми не програли жодного матчу, але на теж не радують нічиї у матчах з «Вересом» та ЛНЗ. Ми будемо боротися до кінця та налаштовуватись на кожну гру як на фінал. У нас залишилось 9 ігор, це буде дев’ять фіналів. Будемо налаштовуватись не втратити жодного очка, виходити на кожен матч з таким настроєм.


- «Динамо» зараз дограє пропущені поєдинки, тож у команди насичений графік ігор. Чи вистачає сил, емоцій, фізичних кондицій?

- Сил вистачає, емоцій теж. Коли ти перемагаєш, ти навіть не помічаєш, що через кожні три дні матчі. Грати приємніше, ніж тренуватися.