10 квітня 2024 18:40

Саа про Майну: "Сподіваюся, він зможе стати Беллінгемом для МЮ. Коббі буде одним із найвеличнiших, якщо здобуде стабільність"

Луї Саа висловився про гру півзахисника "МЮ" Коббі Майну.


«Сподіваюся, Кобі Майну зможе стати Джудом Беллінгемом для «Манчестер Юнайтед»! У нього є для цього навички та самовладання. Він один із тих гравців, які ростуть швидше, ніж зазвичай, і у свої 18 років він показує зрілу гру, особливо якщо врахувати, що він грає у нестабільній команді. Такий гравець, як Майну, може дивувати своїм спокоєм і ні з того ні з сього створити магію, так що в нього немає стелі.

Беллінгем просто монстр у фізичному плані. Я не говорю, що Коббі поганий фізично, але в плані зростання, швидкості, техніки – у чому ми порівнюємо їх – Беллінгем попереду. Він встиг зіграти вже багато матчів, за «Борусію» і тепер за «Реал», але з Коббі справа інакша. Вони мають різні стилі, тому що фізично Джуд просто монстр.

Я пам'ятаю одного гравця, котрого бог не обдарував фізичними даними. Він не був високим чи швидким, технічно він був непоганий, але не таким, як Маркус Решфорд чи Кріштіану Роналду. То був Пол Скоулз. Він усім заправляв, і кожен півзахисник у світі сказав би, що він був одним із його улюблених гравців.

Майну володіє не одним або двома якостями, а повним набором, але йому потрібно знайти спосіб стати ефективнішим у деяких областях своєї гри і не робити одні й ті самі помилки. Він безперечно стане одним із найвеличнiших гравців «Манчестер Юнайтед», якщо здобуде стабільність», – сказав колишній гравець «МЮ» Луї Саа в інтерв'ю Paddy Power.