10 квітня 2024 18:15

Кейн про сезон "Баварії": "Розчаровує з огляду на ситуацію в Бундеслізі і виліт з Кубка. Це робить ЛЧ ще важливішою – ми хочемо перемогти, але попереду довгий шлях"

Харрі Кейн оцінив виступ «Баварії» цього сезону.


«Звичайно, цей сезон не такий, як я хотів би, враховуючи ситуацію в чемпіонаті і наш виліт з Кубка Німеччини.

[Ліга чемпіонів] – змагання, у якому клуб хоче перемогти. Поразка у Бундеслізі – гірка пігулка, яку важко проковтнути, але це робить цей турнір ще важливішим. Ми знаємо, що попереду ще довгий шлях. Ми маємо досягти згуртованості та командної етики, завдяки яким ми будемо набрати обертів, бо цього року ми намагалися недостатньо.

Сезон у Бундеслізі розчаровує порівняно з тим, чого досяг «Байєр». Ми мали шанс продемонструвати згуртованість, і іноді це досягалося завдяки командній обороні.


Можливо, наступного тижня, за наших уболівальників, все буде по-іншому. Було важко без фанатів, і незвично, що поряд з нами нікого не було, але я думаю, ми впоралися з цим. Ми думаємо, що маємо зіграти на «Альянц Арені» за повного аншлагу. Атмосфера буде приголомшливою, і наша мета – вийти у півфінал», – сказав форвард «Баварії».

У першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Баварія" зіграла внічию з "Арсеналом" (2:2). Гра у відповідь пройде наступної середи, 17 квітня.