10 квітня 2024 00:04
1

"Реал" з Луніним зіграв у результативну нічию з "Манчестер Сіті" у першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Реал Мадрид та Манчестер Сіті влаштували свято результативного футболу у першому чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів. У протистоянні із шістьма голами переможця виявлено не було — 3:3.


У самому дебюті помилки припустився український голкіпер Бланкос Андрій Лунін, який проводив свій 25-й поєдинок за клуб у всіх турнірах сезону. Він не найкраще побудував стінку і пропустив від Бернарду Сілви ударом зі штрафного в ближній кут. Цей гол став другим найшвидшим, пропущеним мадридським клубом на своєму полі у ЛЧ.

Вже до кінця першої чверті години Реал вів у рахунку. Спершу під дальній удар Едуардо Камавінгі невдало підставився Рубен Діаш, а потім Родріго в контратаці хитро обдурив і Мануеля Аканджі, і Штефана Ортегу.


Сіті домінував у плані володіння м'ячем, Мадрид гостро жалив контратаками. Проте городяни зуміли перевернути гру в середині другого тайму. Два поспіль ідеальні удари з-за меж штрафного майданчика вдалися Філу Фодену та Йошко Гвардіолу — в обох випадках без жодних шансів для Луніна.


Команда Карло Анчелотті стримала удар і не менш гарно зрівняла рахунок. Вінісіус м'яко накинув, а Федеріко Вальверде ударом з лету розстріляв дальній кут.


3:3, і все вирішиться у Манчестері через тиждень.


Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу. Перший матч


Реал Мадрид - Манчестер Сіті - 3:3 (2:1)


Голи
: Діаш, 12, автогол, Родріго, 14, Вальверде, 79 - Сілва, 2, Фоден, 66, Гвардіол, 71


"Реал": Лунін — Карвахаль, Тчуамені, Рюдігер, Менді — Вальверде, Кроос (Модріч, 71), Камавінга — Беллінгем — Вінісіус (Хоселу, 86), Родріго (Діас, 71)


"Манчестер Сіті": Ортега — Стоунз, Аканджи, Діаш, Гвардіол — Родрі, Ковачіч — Сілва, Фоден (Альварес, 87), Гріліш — Холанд


Попередження: Тчуамені (1), Карвахаль (81) — Аканджи (37), Сілва (88)

обгадился с первым голом а второй и третий попробуй возьми -Фоден красавец