9 квітня 2024 18:06

Джерело: "Все йде до того, що Супряга покине "Динамо". На форварда націлився "Дніпро-1"

Журналіст та коментатор Віктор Вацко в програмі "Вацко Live" розповів про майбутнє форварда "Динамо" Владислава Супряги.


"У Супряги в "Динамо" все нормально. Традиційно в нього травма, точніше дискомфорт. Я думаю, що все йде до того, що Влад покине "Динамо". Я знаю, що "Дніпро-1" ним цікавиться. Клубу дуже потрібен форвард. Взимку вони серйозно працювали - намагалися підписати Степанюка, Кулача. Шукали нападника, але не знайшли. Не склалося. А зараз націлилися на Супрягу.


З точки зору самого Супряги, то йому однозначно потрібне перезавантаження. Влад прийшов у "Динамо" в 2018 році і в нього за 6 років зіграно 53 матчі, в яких він забив 3 м’ячі. Останній забитий м’яч датовано 19 вересня 2020 року. Погодьтеся такі собі цифри від форварда "Динамо", який є найдорожчим придбанням клубу за останні 9 років. Дуже скромненько, м’яко кажучи. За час контракту в "Динамо" Супряга видав лише один потужний сезон, коли він виступав на правах оренди за "Дніпро-1" і забив 15 м’ячів у чемпіонаті.


Недавно бачили на стадіоні "Динамо", що Селезньов розмовляв з Супрягою. Євген з висоти свого ігрового досвіду може багато дати Супрязі, багато підказати, десь направити. Думаю, що Селезньов, який багато негативного пережив під час кар’єри футболіста, може справді спричинити позитивний перелом в кар’єрі Супряги.

Найголовніше, щоб у самого Супряги було бажання грати у футбол. Не отримувати зарплатню нічого не роблячи, а грати у футбол. Щоб був голод до матчів, голод до забитих м’ячів, до виконання турнірних завдань.Треба щоб були амбіції, бо без особистих амбіцій, я вважаю, що точно нічого не буде у великому футболі. Читав про зарплату Супряги у розмірі 35 000 доларів на місяць. Мій WhatsApp говорить, що це дуже суттєво не відповідає дійсності. Я думаю, що з економічної точки зору "Дніпро-1" зможе досягти компромісу з Владом. Досвід оренди Лєднєва показує, що з "Динамо" дніпряни вміють знаходити спільну мову.


Найважливіше, що все виглядає так, що в "Динамо" у Супряги навряд чи є майбутнє".