30 квітня 2024 11:25

Колишній футболіст Дефо є одним з кандидатів на тренерське крісло клубу з Чемпіоншипу

Чорні коти" у цьому сезоні не радують власних вболівальників своїми результатами: 15-те місце у турнірній таблиці за тур до кінця чемпіонату. Крім того, керівництво клубу вирішило звільнити Тоні Моубрея в грудні, коли "Сандерленд" посідав 9-ту сходинку у Чемпіоншипі, що ще більше може дивувати пересічного вболівальника таким рішенням. Втім, "чорні коти" вирішили готуватись до наступного сезону і в пошуках нового керманича звернулись до колишнього гравця клубу Джермейна Дефо. Англієць, який перебував на трибунах під час поєдинку "Лідс"-"Сандерленд" заявив, що жодної співбесіди він не проходив у клубі.


"У мене не було ніякого інтерв'ю або чогось подібного. Я говорив про людей, які, очевидно, хочуть піти зі мною, про певних гравців, яких я знаю, що можу залучити, про молодих провідних гравців країни, яких я можу залучити, щоб спробувати повернути клуб до Прем'єр-ліги. У мене були такі розмови. Тож насправді нічого не змінилося, але я ще не пройшов співбесіду. Я ходив на гру Лідс - Сандерленд і просто спостерігав за командою і тому подібне. Ось і все", - цитує англійця The Sun.

Нагадаємо, що Джермейн Дефо провів у "Сандерленді" три сезони з 2014 по 2017 рік, забивши 37 голів у 93 матчах. Зараз він перебуває на посаді тренера U18 лондонського "Тоттенгема".