9 квітня 2024 12:26

Джерело: "Десна" може повернутися в український футбол наступного сезону

Чернігівська Десна може нарешті повернутися на футбольну мапу України. Джерело повідомило свіжу новину стосовно клубу та його майбутнього тренера.


Влітку 2023 року колишній головний тренер Десни Олександр Рябоконь розповідав подробиці ситуації навколо чернігівського клубу та можливості його повернення у футбол.

А тепер, телеграм-канал «Футбол з вертьольоту» повідомив, що Десна нарешті може повернутися до професійних змагань.

За інформацією джерела, з метою уникнення старих боргів, скоріше за все назва клубу буде трохи видозмінена, за прикладом Металісту 1925. Однак ідейно все буде схоже на попередню Десну.

Зазначається, що на посаду спортивного директора очікується призначення Вадима Мельника. А легендарний для клубу Рябоконь стане головним тренером цієї команди.

Нагадаємо, що внаслідок агресії РФ та руйнувань, що вона принесла клубу, Десна пропускає другий сезон УПЛ поспіль, однак при цьому має зарезервоване місце у Прем'єр-лізі на майбутнє.


Сам Рябоконь припинив тренерську діяльність після початку повномасштабної війни та вступив до лав сил оборони України. Наразі він перебуває у розпорядженні 112 Бригади ЗСУ.