8 квітня 2024 16:33

Анчелотті перед матчем ЛЧ: "Реал" кращий в одних аспектах, "Сіті" – в інших, гра буде захоплюючою. Минулого року нам не вистачило сміливості та індивідуальних якостей"

Карло Анчелотті поділився очікуваннями від матчу з «Манчестер Сіті».


Завтра "Реал" прийме "Манчестер Сіті" у першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

«Важливо показати себе з найкращого боку, ментальний аспект також має значення. Ми повинні виявити на полі хоробрість та характер. Ми мали час підготуватися до матчу, впевнений, що ми покажемо все, на що здатні.

Це буде цікава гра. Обидві команди дуже якісні, кожна з них має свої особливості, тому гра буде дуже красивою з тактичної точки зору.

Ми вважаємо, що переважаємо суперника у певних аспектах, а вони кращі за нас у чомусь іншому. Перевага буде видно через 180 хвилин, коли стане ясно, хто вийде в наступну стадію».

Про поразку від «Сіті» минулого сезону

«Нам не вистачило сміливості та індивідуальних якостей. Це дуже важливо в таких матчах, але у грі у відповідь у нас цього не було.

У нас змінилася манера гри з м'ячем – раніше у нас був Бензема, зараз його нема. Ми впоралися з його відсутністю за рахунок більшої мобільності в атаці. Це також відіграє важливу роль.

Про склад на матч

«Я нічого не говорив гравцям – все вирішиться завтра. Не думаю, що буде щось незвичне. Ви нічого не пропустите, мабуть», – сказав головний тренер «Реала».