8 квітня 2024 16:00

Дебютні голи новачка допомогли "Поліссю" здолати "Минай"

У матчі 23-го туру Української Прем'єр-ліги Минай приймав житомирське Полісся. Поєдинок між цими командами закінчився перемогою гостей із рахунком 3:2.


Сьогодні, 8 квітня, Минай зустрівся із Поліссям в рамках 23-го туру чемпіонату України. Господарі здивували всіх своїми виступами після зимової паузи, а житомирці ще жодного разу не перемогли в другій частині сезону.


Однак вже у дебюті підопічні Шищенка вирішили це виправити. Новачок команди Луіфер Ернандес відкрив рахунок в цьому матчі, відзначившись точним ударом головою.


Незабаром Ернандес знову забив та записав до свого активу дубль. Нападник найкраще зорієнтувався у чужому штрафному майданчику та пробив голкіпера Минаю з метрів десяти.


На перерву команди пішли за рахунку 2:0 на користь Полісся.


Друга половина гри розпочалася чудово для гостей, адже житомирці забили третій м'яч у ворота Минаю. Полісся розіграло комбінацію, яку красивим ударом завершив Мустафаєв.


Свій гол господарі все-таки знайшли. Устименко вдало реалізував свій момент перегравши воротаря Полісся. Цікаво, що в кінцівці матчу Устименко знову забив оформивши дубль.


Більше команди не забивали і фінальний свисток зафіксував перемогу Полісся.


УПЛ, 23-й тур

Минай - Полісся - 2:3