7 квітня 2024 15:02

"Чорноморець" переміг "Олександрію" у матчі з пенальті та вилученням: Григорчук перервав безпрограшну серію Ротаня

У першому недільному поєдинку 23-го туру української Прем'єр-ліги Чорноморець вдома переграв Олександрію (3:2) та продовжив свою переможну серію до двох поєдинків поспіль.



Поєдинки одеського Чорноморця останні часом стабільно тішать великою кількістю голів. Не зрадили собі в цьому підопічні Романа Григорчука і в дуелі проти Олександрії.

За великим рахунком, «моряки» гарантували собі гарний настрій, тобто перемогу у матчі, вже за підсумками 44-х хвилин гри. За цей час господарі поля тричі засмутили Микиту Шевченка. І, можливо, не варто було б ховати Олександрію передчасно, але це зробив захисник команди з Кіровоградщини Мігель Кампуш, який не лише «привіз» пенальті у ворота своєї команди, а й заробив пряму червону!

Поновив інтригу гол у виконанні Артема Шулянського, який покарав за незграбний пас Максима Брагару, але продовжити безпрограшну серію Олександрії, яка тривала чотири гри поспіль, це не допомогло. Навіть не зважаючи на гол у виконні Олександра Бєляєва, який відзначився голом вже по перерві.

До матчу із Чорноморцем у Олександрії була безпрограшна серія із чотирьох поєдинків (дві перемоги і дві нічиїх).


Україна. Прем’єр-ліга

6-й тур

Чорноморець – Олександрія 3:2 (3:1)

Голи: Бойчук, 10, Путря, 18, Єрмаков, 44 – Шулянський, 45+2, Бєляєв, 53.