3 квітня 2024 18:10

ЗМІ: Клуб УПЛ зацікавлений в послугах динамівця Цитаішвілі

Як стало відомо Sport.ua, житомирське «Полісся» зацікавлене у послугах вінгера збірної Грузії Георгія Цітаїшвілі. «Вовки» взимку розглядали 23-річного вінгера, як можливу заміну травмованому Бені Макуана.


За нашою інформацією, влітку «Полісся» може повернутися до кандидатури Цітаїшвілі, який нещодавно допоміг збірній Грузії вперше в історії вийти на чемпіонат Європи. Все буде залежати від того, хто очолюватиме команду.

Контракт Гіо належить київському «Динамо». Гравець призупинив співпрацю із київським клубом завдяки правилу ФІФА та додатку 7, завдяки якому легіонери з УПЛ можуть в односторонньому порядку призупиняти контракт. Нинішній клуб гравця збірної Грузії «Динамо» Кутаїсі не має фінансових можливостей повноцінно викупити контракт Цітаїшвілі.

Київське «Динамо» влітку буде визначатися із долею Цітаїшвілі, бо його контракт із клубом завершується 31 червня 2025 року. Потрібно або підписувати нову угоду та давати шанс в першій команді, або робити повноцінний трансфер до іншої команди.


Георгій Цітаїшвілі є вихованцем київського «Динамо», але не зміг закріпитися у першій команді. На правах оренди виступав за «Ворсклу», «Чорноморець», «Віслу» Краків.