2 квітня 2024 16:23

Фрідман – про пошкодження тренувальної бази: "Найгірше те, як це відбивається на моральній складовій, на дітях"

Комерційний директор "Дніпра-1" В'ячеслав Фрідман ексклюзивно для Tribuna.com прокоментував інформацію про пошкодження спортивно-тренувальної бази ФК "Дніпро", на якій тренується команда УПЛ "Дніпро-1".

«Є руйнування. Масштаби поки що не знаю. Ми її орендуємо, бо й що там відновлювати ще не знаємо.


Це не дуже добре. Все вплине на діяльність клубу. Бо люди лякаються. Як реагуватимуть юнаки, діти, батьки… Є речі, на які ми не можемо вплинути. Як ось минулого разу бразильці злякалися та поїхали, молоді хлопці. Багато хто ночує на базі, а це не одноразові випадки.

Там займалися дитячі групи, тож проблеми для клубу будуть. Це без оцінки фінансової сторони. Я ще не був на базі, бачив фотографії – манеж треба робити, інший будинок, де є кімнати тренерів, персоналу. Вона не зруйнована, але деякі проблеми є. Але це другорядне. Найгірше те, як це впливає на моральну складову, на дітей. Оце все. Втрачати дитячий та юнацький футбол… Це найголовніша складова.

У нашому регіоні стає дедалі гірше. Останній місяць-півтора – це справді неприємна історія. Постійні тривоги, два домашні матчі грали по 4,5 години. Переїжджати і грати в іншому місті – це ні до чого, ось у Полтаві грали матч довго (йдеться про «Ворсклу» – «Динамо» – прим.), тож… Найбільше питання – як далі функціонувати, коли люди боятимуться там перебувати» , – сказав Фрідман.