2 квітня 2024 11:07

Хаманн порадив "Баварії" звільнити Тухеля до закінчення сезону

Експівзахисник «Баварії» та збірної Німеччини Дітмар Хаманн висловив думку про бажаність відставки головного тренера мюнхенців Томаса Тухеля до завершення поточного сезону.


«На мою думку, зараз керівництво має ухвалити рішення, чи є зміна тренера найкращим варіантом для перемоги над «Арсеналом». Керівництво має поставити собі питання, чи виходитиме команда на фінішну пряму сезону з Томасом Тухелем на чолі. Потрібно серйозно подумати над тим, щоб знайти нового тренера на останні кілька тижнів. Їх багато на ринку. Я думаю про Жозе Моуріньо. Ви можете думати про нього все, що завгодно, але гравці «Челсі» любили його. Він видатна людина з професійної точки зору», – наводить слова Хаманна Sky Sport Germany.

50-річний німецький фахівець Томас Тухель обіймає посаду головного тренера мюнхенської «Баварії» з березня 2023 року. У поточному сезоні під його керівництвом мюнхенці пробилися до чвертьфіналу Ліги чемпіонів, де зіграють з лондонським «Арсеналом», та посідають друге місце в турнірній таблиці Бундесліги, поступаючись 13 очок лідируючому «Байєру».