1 квітня 2024 11:31

Кін про АПЛ: "Ліверпуль" – справжній переможець туру. "Сіті" мав поганий день, не впевнений, що наприкінці сезону їм буде достатньо одного очка"

Рой Кін висловився про боротьбу за чемпіонство в АПЛ.


"Ліверпуль" вийшов на 1-е місце в таблиці після перемоги над "Брайтоном" у 30-му турі (2:1). "Арсенал" і "Манчестер Сіті", які зіграли внічию в очному матчі (0:0), відстають від лідера на 2 та 3 очки відповідно.

«Справжній переможець туру – це Ліверпуль. Дивлячись на таблицю, можна подумати, що вони є фаворитами [у боротьбі за титул].

Але якість гри [в матчі «Сіті» та «Арсеналу»] розчаровує. Звичайно, варто відзначити «Арсенал» – вони не пропустили, команда у чудовій формі тощо, але якщо врахувати, які стандарти задавав «Сіті» останні кілька років, особливо такі гравці, як Кевін Де Брюйне та Філ Фоден, вони не цілком показали свій рівень, і це розчаровує.


Ми вважаємо, що ці блискучі гравці будуть блищати, але у «Сіті» просто був поганий день. Їм доведеться задовольнятися одним очком, але я не впевнений, що «Сіті» буде достатньо цього наприкінці сезону», – сказав колишній гравець «Манчестер Юнайтед».