1 квітня 2024 09:51

Скандальний легіонер "Динамо" не повернувся до розташування свого клубу зі збірної: тренер повідомив подробиці

Жерсон Родрігес перейшов до братиславського Словану на початку лютого на правах річної оренди з київського Динамо з можливістю постійного трансферу. Має репутацію талановитого, але проблемного гравця.


Жерсон Родрігес не повернувся з березневого збору національної команди Люксембургу до Слована.

Головний тренер братиславської команди прокоментував ситуацію зі сканадальним вінгером.

«У нас зараз немає Родрігеса, він не приїхав зі збирання національної команди. Ми маємо вирішити цю проблему – і я, і клуб. Це дисциплінарна річ. Для мене команда на першому місці», – цитує Вайсса клубна прес-служба.


У середу Родрігес був засуджений до 18 місяців позбавлення волі щодо штрафу в розмірі 1500 євро. Рішення ухвалив суд Люксембургу, визнавши футболіста винним у трьох актах насильства. Він може оскаржити вирок, нагадує газета L'essentiel.


Звинувачення стосувалися домашнього насильства щодо його колишньої дівчини та двох конфліктів на публіці. За повідомленнями ЗМІ, одному чоловікові він вибив зуб біля нічного клубу у червні 2022 року. Іншому нібито зламав ніс та орбітальну кістку біля нічного клубу у 2019 році. Потерпілий був непрацездатний протягом кількох місяців і переніс три операції в особі, повідомляє RTL Today.