22 березня 2024 00:43

Володимир БРАЖКО: "Ми без проблем проходили першу та другу зону суперника, але у третій не могли зробити якісь комбінації"

Хавбек збірної України Володимир Бражко прокоментував перемогу над Боснією та Герцеговиною.

– Ми без проблем проходили першу. та другу зону суперника, але у третій зоні не могли зробити якісь комбінації та створити моменти. То була проблема. У другому таймі ми трохи перебудувалися. Я став сідати третім захисником для розіграшу м'яча, а Зінченко із Судаковим більше грали як інсайди. Десь вийшло. Потім мене змінили і виникли моменти. Дуже радий, що ми перемогли. Це найголовніше.

Дуже сильно відчувалася підтримка наших уболівальників. Боснійці нас освистували, але ми чули наших фанів. Це заводило. Знаємо, як за нас вболівають в Україні. Грали за нашу країну та наших воїнів. Слава Україні та нашим героям.


Мої функції в "Динамо" та збірній? Стиль десь схожий. Мені не важко перебудовуватись. Розумію гру і "Динамо", і збірної. Але ще є що покращувати. Мої емоції? Я готувався до матчу цілий день. Усі мене підтримали. Вийшов із холодною головою. Так, були помилки, але головне, що ми перемогли. Все віддав на поле. Намагався максимально допомогти команді.