19 березня 2024 09:00

День в збірній. Команда у повному складі

На п’ятий день іспанського збору національна команда України зібралася в повному складі: уранці до готелю збірної в Марбельї прибули наші останні легіонери.


Роман Яремчук ще встиг на початок сніданку, Сергій Сидорчук та Руслан Маліновський застали партнерів за закінченням ранкової трапези, а от Анатолій Трубін прибув за годину після цього, тож побачив хлопців уже перед обідом.


Таким чином, усі 28 гравців, викликаних Сергієм Ребровим на березневий збір, приїхали на вечірнє тренування, яке, як і всі попередні, відбулося на полі футбольного центру «Банус». Зрештою, програма роботи не була однаковою для всіх. Хлопці, які нещодавно грали й добиралися до розташування синьо-жовтих — Руслан Маліновський, Артем Довбик, Богдан Михайліченко, Михайло Мудрик, Сергій Сидорчук та Роман Яремчук, — здійснили пробіжку та виконали комплекс вправ на відновлення м’язів.


Завтра вранці національна команда проведе заключне тренування в Марбельї, після чого пообідає та виїде на летовище Малаги. Надвечір очікується прибуття збірної України до столиці Боснії і Герцеговини — Сараєва.


Фото - УАФ