18 березня 2024 14:00

Хаманн - про склад збірної Німеччини: "Багато грунтується на принципі надії"

Колишній футболіст мюнхенської «Баварії» та збірної Німеччини Дітмар Хаманн поділився думками про вибір складу національної команди її наставником Юліаном Нагельсманом на березневі товариські матчі з Францією та Нідерландами.

«Пройшло 15 місяців після чемпіонату світу, і щось подібне мало статися. Зараз ми привозимо п'ять, шість, сім гравців: Фюріх, Антон, Міттельштадт, Ундав, Бесте — чудові гравці, не питання, але не думаю, що хтось із них грав у єврокубках, не кажучи вже про міжнародні матчі. Тож багато що ґрунтується на принципі надії.


Не думаю, що хтось із гравців Дортмунда може поскаржитися на свою відсутність. А гравці «Штутгарту» на це заслужили. Однак зараз часу замало. З поразок від Туреччини та Австрії тренер збірної вже зробив свої висновки. Проте добрих виступів не було. У результаті Нагельсман був змушений піти на цей радикальний захід перед останніми міжнародними матчами перед домашнім чемпіонатом Європи.

«Сподіваюся, все пройде добре. Ми маємо побачити, який виступ, який результат. Якщо це не спрацює, то він, напевно, знає так само мало, як і ми, коли справа стосується складу на чемпіонат Європи», — наводить слова Хаманна Sky Sport Germany.