13 березня 2024 22:45

Вільямс Галлас: "Не думаю, що Холанд такий, як раніше"

Легендарний французький захисник Вільям Галлас оцінив гру Ерлінга Холанда в нинішньому сезоні:


«Не думаю, що Ерлінг Холанд такий самий, як раніше. Його гра, ривки, прагнення – це не той незламний Холанд, якого ми бачили в «Манчестер Сіті» минулого року. Минулого сезону він бігав і боровся за кожен м'яч – він стомлював захисників, тому що чинив на них величезний тиск завдяки своїй фізичній силі. Захисники поруч із ним завжди були напоготові.


Після травми його гра змінилася. Він усе ще намагається додати у швидкості після травми? Можливо. Щось в Ерлінгу Холанді цього року зовсім інше. Якщо порівняти його з минулим сезоном, з дебютом в АПЛ, він був зовсім іншим. Він боровся, тримав м'яч.


Минулого сезону він був справжнім звіром. Захисники боялися його фізичної сили, він не давав їм ні секунди перепочинку. Їм було важко грати проти когось на кшталт нього. У матчі проти «Ліверпуля» у нього було два єдиноборства з Вірджілом ван Дейком, і він програв обидва. Один раз він пробив, але Келлехеру було легко з ним впоратися.


Можливо, він як і раніше стомлений. Він пропустив кілька місяців і після повернення грав майже в кожному матчі «Манчестер Сіті». Це нормально, коли енергія падає після довгої відсутності. Схоже, зараз йому не завадив би перепочинок».