4 березня 2024 21:01

"Це не моя проблема". Яремчук прокоментував скандал у матчі з "Реалом"

2 березня на «Местальї» відбувся матч 27-го туру Ла Ліги між командами «Валенсія» та «Реал» Мадрид. Гра завершилась із рахунком 2:2.


Королівський клуб міг вирвати перемогу на 90+9-й хвилині, оскільки Джуд Беллінгем зумів відправити м'яч у ворота господарів, однак до навісу з флангу, з якого і відзначився англієць, суддя дав фінальний свисток, тому забитий м'яч не було зараховано.

Після завершення зустрічі український форвард «кажанів» Роман Яремчук, який відзначився забитим голом на 30-й хвилині, прокоментував скандальний епізод наприкінці поєдинку, а також поділився емоціями від гри:

«Зараз змішані відчуття. З одного боку, гарно зіграти внічию з Реалом. Але, з іншого боку, останні хвилини, травма Діакабі… Це позначається. Я не скажу, що ми щасливі після матчу.

Ми грали проти фантастичної команди. Одне очко – непогано. Думаю, вболівальники можуть нами пишатися. Дякуємо їм за підтримку.

Гол Беллінгема? Якщо чесно, я не зрозумів, що відбулося. Я особисто не бачив моменту, оскільки був далеко. Але хлопці кажуть, що рефері почав свистіти до навісу. Проте у нас є VAR, все можна перевірити. Це не моя проблема», – цитує слова Яремчука український коментатор Сергій Лук'яненко у своєму Telegram-каналі.