2 березня 2024 19:05

"Евертон" з Миколенком у складі програв "Вест Хему"

В матчі 27-го туру Англійської Прем'єр-ліги Евертон Віталія Миколенка приймав Вест Хем. Поєдинок між цими командами закінчився перемогою гостей із рахунком 1:3.


Український захисник Евертона Віталій Миколенко вийшов у стартовому складі своєї команди на матч проти Вест Хему в рамках чемпіонату Англії.


Підопічні Шона Дайча могли двічі відкривати рахунок ще в першому таймі. Спочатку Бету був близьким до того, щоб забити, але зіграв не кращим чином. М'яч, після його невдалого удару зблизька, піймав Альфонс Ареола.


А потім Евертон отримав право на пробиття пенальті, але той самий Бету не зміг його реалізувати, адже голкіпер гостей врятував свою команду.


На перерву команди пішли за рахунку 0:0.


На початку другої половини гри команда Миколенка вийшла вперед. Після подачі з флангу Бету зумів з третьої спроби переграти Ареоля, головою відправивши м’яч вниз під праву стійку.


Однак раділи господарі не довго, адже завдяки кутовому Вест Хем відігрався. Зума вистрибнув вище за захисників у воротарському майданчику та замкнув подачу з кутового, ударом головою відправивши м'яч у праву дев'ятку.


У доданий час Вест Хем вирвав перемогу. Вдалу навісну передачу, яку виконав Мохаммед Кудус, на межі штрафного майданчика прийняв Томаш Соучек. Він підхопив м'яч і завдав дивовижного удару, відправивши шкіряного в ліву дев'ятку. Підопічні Дайча побігли відіграватися і пропустили ще один м'яч.


Більше команди не забивали і фінальний свисток зафіксував перемогу гостей із рахунком 3:1.


Віталій Миколенко провів на полі увесь поєдинок. Аналітичний портал Sofascore оцінив гру українця на 6.5, що є однією із найгірших у складі «ірисок».


Англійська Прем'єр-ліга


Евертон - Вест Хем - 1:3

Голи: Бету, 56 - Зума, 62, Соучек, 90+1, Альварес, 90+6