28 лютого 2024 11:52

Дюгаррі про Енріке: "Провокатор із роздутим его, зовсім не вписується в ПСЖ. Мбаппе йому не подобається, він чіпляється до нього"

Крістоф Дюгаррі висловився про Луїса Енріка та його ставлення до Кіліана Мбаппе.


Головний тренер "ПСЖ" замінив француза на 65-й хвилині матчу з "Ренном" (1:1), випустивши Гонсалу Рамуша.

"Я вважаю, що Луїс Енріке від початку зовсім не вписується в ПСЖ. Він провокаційний. У нього роздуте его.

Замість припустити, що він досі не знайшов правильну формулу гри, він чіпляється до Мбаппе. Я сприймаю це так. Твоя команда все ще не дуже гарна, але в тебе є паличка-виручалочка, а ти знімаєш Мбаппе з гри.

Думаю, що Луїсу Енріке не подобається Кіліан Мбаппе. Те, як він грає, його поведінка. Це тому, що в Енріке роздуте его і він сам хоче бути зіркою, чи потім, що у нього якесь іспанське бачення футболу? Про це я нічого не знаю. Але вважаю, що йому не подобається Кіліан Мбаппе.

Чи добре це приховував? Він не мав вибору. Одного разу він поставив його праворуч, один раз ліворуч, один раз попереду. Завжди були ці фразочки.

Мбаппе може сказати йому: "Ти знімаєш мене з гри, але я збираюся показати тобі, що я найсильніший і забезпечу тобі перемогу, тому що я хочу добре закінчити [виступи за ПСЖ]. Але і Луїс Енріке має право його трохи струсити, тому що виступи Кіліана Мбаппе багато в чому недостатні. Тож, думаю, це може бути безпрограшним варіантом", – наголосив колишній футболіст збірної Франції.