26 лютого 2024 17:32

"Оболонь" втратила перемогу над "Чорноморцем": одесити забили з єдиного удару за матч

Оболонь зіграла внічию з Чорноморцем у домашньому поєдинку 18-го туру чемпіонату України, що відбувся на «Оболоні Арені» у Києві у понеділок, 26 лютого (1:1).


У стартовому складі одеської команди вийшов один новачок, захисник Владислав Шаповал, який перейшов із житомирського Полісся до зимового трансферного вікна.


У середині другого тайму на заміну у складі Оболні вийшов нападник Олег Вишневський, який перейшов у київську команду із закарпатського Минаю.


Господарі володіли переважною перевагою протягом усього поєдинку, але довго не могли реалізувати свої моменти. Чорноморець зосередився на обороні та практично не атакував.


Оболонь вийшла вперед на 74 хвилині зустрічі. Гол забив форвард молодіжної збірної України Ігор Краснопір, якому асистував Вишневський.


Через десять хвилин хавбек гостей Артур Авагімян навісив із кутового з правого флангу, а Андрій Штогрін ударом головою зрівняв рахунок. Це був єдиний удар одеситів у ворота суперника.

У другому таймі на заміну у складі Чорноморця вийшов дебютант, нігерійський хавбек Джек Іпалібо.


Кияни провели 17 матчів, набрали 15 очок та посідають 14 місце в українській Прем'єр-лізі.


Одесити зіграли стільки ж поєдинків, мають в активі 23 залікові пункти та розташовуються на дев'ятій сходинці у турнірній таблиці.


У наступному турі Оболонь прийме Дніпро-1 у неділю, 3 березня, а Чорноморець на день раніше знову зіграє у Києві – цього разу проти Динамо.


"Оболонь" - "Чорноморець" 1:1


Голи: Краснопір 74 - Штогрін 84


"Оболонь": Федорівський - Грисьо, Приймак, Лук’янчук, Прокопенко - Мединський, Черненко, Косовський, Суханов - Слободян (Вишневський 68), Краснопір (Тарануха 77).


Запасні: Кичак, Рибка, Осман, Нагієв, Чернов, Груша, Вишневський, Дубко, Карась, Тарануха.


"Чорноморець": Варакута - Шаповал (Бойчук 78), Гучек, Салюк, Брагару - Кузик (Авагімян 69), Васильєв, Шпорн (Іпалібо 80) - Бадібанга, Ієде, Штогрін.


Запасні: Вічний, Білик, Авагімян, Бойчук, Іпалібо, Зе Гомеш, Ухань, Ситников, Арсич, Данилюк, Голуб.

Попередження: Брагару 79