21 лютого 2024 23:40

Співвласник "Манчестер Юнайтед" Реткліфф: "Я б віддав перевагу новому стадіону, ніж реконструкції "Олд Траффорд"

Співвласник англійського "Манчестер Юнайтед" Джим Реткліфф заявив, що віддав би перевагу новому стадіону перед реконструкцією "Олд Траффорд".


"Він втомився і потребує ремонту... На мій погляд, існує досить вагомий аргумент на користь відновлення всієї південної частини Манчестера, ядром якого є новий стадіон світового класу. Він міг би прийняти ігри Англії, фінал Кубка Англії або фінал Ліги чемпіонів. Якщо це можливо, новий стадіон явно буде моєю перевагою", - цитує Реткліффа журналіст Бен Якобс у Twitter.

Нагадаємо, Реткліфф заплатив шістьом братам і сестрам Глейзер 824 мільйони євро за 25% акцій клубу. Крім того, INEOS надасть додаткові 270 мільйонів євро, призначені для майбутніх інвестицій в "Олд Траффорд".

Також у рамках угоди INEOS погодилася з проханням ради директорів передати відповідальність за управління футбольними операціями клубу. Це включатиме всі аспекти діяльності чоловічого і жіночого футболу та академій, а також два місця в правлінні Manchester United PLC і в правлінні футбольного клубу "Манчестер Юнайтед".