14 лютого 2024 09:23

"Був дуже вражений тим, як ми захищалися". Анчелотті прокоментував перемогу "Реала" над "Лейпцигом"

Головний тренер мадридського "Реала" поділився враженнями від гри своїх підопічних у першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги Чемпіонов проти німецького "Лейпцига" (1:0).


"У мене команда з величезною самовіддачею та якісною грою. Я був дуже вражений тим, як ми захищалися проти команди, яка завжди ускладнює вам життя вдома. Ми могли забити більше, але могли і пропустити. Це невелика перевага, і нам потрібно буде максимально використати те, що ми граємо дома у другому матчі, але ми повинні вийти з тим же настроєм, як і сьогодні.


"Лейпциг" добре атакує, вони добре організовані, мають чудових різнопланових нападників. Зберегти ворота сухими - це чудово, і це свідчить про те, що ми добре попрацювали. У першому таймі у нас були проблеми з розташуванням їхніх вінгерів, але згодом ми з цим розібралися. Команда вистояла до кінця.


"Ми перебуваємо в хорошій формі. Сьогодні було досить важке випробування, "Лейпциг" грає з високою інтенсивністю. Ми майже завжди грали низьким, компактним блоком, бо хотіли переконатися, що вони не зможуть максимально використовувати передачі між лініями", - цитує італійського фахівця офіційна прес-служба "королівського клубу".