13 лютого 2024 17:50

Реткліфф отримав схвалення від АПЛ на придбання 25% акцій "Манчестер Юнайтед"

Британський мільярдер Джим Реткліфф, який минулого року придбав 25% акцій "Манчестер Юнайтед" у сім'ї Глейзерів, отримав схвалення від АПЛ перед офіційним завершенням угоди.


- Сер Джим Реткліфф отримав схвалення Прем'єр-ліги, перш ніж офіційно завершити операцію. Схвалення FA все ще не отримано, що підтверджується останньою заявою "Манчестер Юнайтед" в комісію з цінних паперів і бірж США. Джерела повідомляють, що процес просувається до завершення, - повідомив журналіст Бен Джейкобс в Twitter.

Нагадаємо, Реткліфф заплатив шістьом братам і сестрам Глейзер 824 млн эвро за 25% акцій клубу. Крім того, INEOS надасть додаткові 270 млн эвро, призначені для майбутніх інвестицій в "Олд Траффорд".

Також у рамках угоди INEOS погодилася на прохання ради директорів передати відповідальність за управління футбольними операціями клубу. Це включатиме всі аспекти діяльності чоловічого і жіночого футболу та академій, а також два місця в правлінні Manchester United PLC і в правлінні футбольного клубу "Манчестер Юнайтед".