12 лютого 2024 17:45

Хаві може залишити "Барсу" до кінця сезону при невдачі з "Наполі" у Лізі чемпіонів. У Лапорти та Деку з'явилися сумніви у тренері

Хаві можуть звільнити з «Барселони» у разі невдачі у Лізі чемпіонів.


За інформацією As, у «Барселоні» не впевнені, що Хаві залишиться у клубі до кінця сезону. Стверджується, що Жоан Лапорта починає сумніватися у поточному проекті клубу, а оточення президента «блауграни» радить йому замислитися про зміну тренера до закінчення сезону, щоб виправити ситуацію. Спортивний директор «Барселони» Деку також розчаровується у роботі Хаві.


Вирішальними для Хаві стануть майбутні матчі з «Наполі» до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Зазначається, що іспанський фахівець, який оголосив про свій вихід з «Барселони» після закінчення сезону, дав зрозуміти, що готовий залишити клуб достроково у разі невдачі у цьому протистоянні, оскільки він не хоче стати проблемою для «Барселони». Однак на даний момент Хаві впевнений, що зможе досягти успіху.


Перший матч «Барселони» та «Наполі» у Лізі чемпіонів пройде наступної середи, 21 лютого. Гра у відповідь відбудеться 12 березня.