29 січня 2024 17:56
1

Джерело: "Динамо" веде перемовини з латиноамериканським захисником, який ніколи не грав у Європі

Як повідомив коментатор Віктор Вацко, «Динамо» веде перемовини з латиноамериканським центральним захисником.


«Зараз із того, що мені підказує мій WhatsApp, у «Динамо» є пріоритетна кандидатура на позицію центрального захисника. Кандидатура, затверджена на всіх рівнях, в тому числі головним тренером Олександром Шовковським.

Цей футболіст нічого спільного з захисниками з чемпіонату Польщі, про яких всі пишуть, не має. Це латиноамериканець, який грає у Латинській Америці та ніколи не грав у Європі. Хороший у відборі мʼяча, високий, дуже сильний, жорсткий у повітрі, атлетичний пацанчик такий, хороша швидкість у нього.

Перемовини зараз ведуться там активно і проблема тільки одна і вона страшна - це війна в Україні. Ну боїться сюди хлопчина їхати, сімʼя боїться. Сподіваюсь, що динамівцям вдасться переконати і вирішити питання цього трансферу. Я свідомо не називаю прізвища. На фарт», – сказав Вацко.
Чомусь так виходить, що практично у всі клуби України, навіть такі, як ЛНЗ, приходять легіонери, якось же їх переконують, і тільки в Динамо Київ панічно бояться їхати. Якийсь феномен, достойний окремого дисертаційного дослідження. Ну як інакше цю дивну ситуацію пояснити, особливо коли читаєш ледь не щодня про підписання нашими клубами чергових легіонерів.