22 січня 2024 18:37
9

Джерело: "Динамо" веде перемовини з двома іноземними центральними захисниками. Один з них - південноамериканець

Журналіст Ігор Циганик розповів про трансферні плани київського «Динамо».


«Динамо» шукає центрального захисника, українці не розглядаються. На сьогоднішній момент є прізвище двох футболістів, які виступають в Європі. Один з них – південноамериканець. З ними двома ведуться бесіди. З ними вже пройшли розмови, чи готові вони приїхати в Україну – вони підтвердили, що готові грати, жити в Києві. Зараз йде тільки узгодження контрактів одного або іншого.


Сума – кілька мільйонів доларів, щоб ви розуміли. Там порядка 3 мільйонів доларів сума, яку «Динамо» готове заплатити за центрального захисника, який відразу посилить команду і створить конкуренцію в цій ланці. Українці не розглядаються. Були думки, але, чесно кажучи, практично одразу і Безкоровайний, і Салюк, і Качараба не підійшли Олександру Шовковському.


Тому було вирішено взяти іноземця, був дуже великий пошук. З деякими гравцями вже майже домовилися, але потім почалися сім’ї, які почали плакати: «Там війна, куди ти їдеш?» і на цьому все закінчилося. Але зараз ніби є два… Не хочу бігти поперед батька в пекло. Якщо я назву прізвища – ви мене вибачте… Я пообіцяв не називати, можливо вже наступного тижня назву. Зараз попросили не називати, бо може зірватися трансфер. У «Динамо» думають, одного з цих центральних захисників придбають», – сказав Циганик.

Все правильно насчет тишины.
Есть паразиты бурубусы которые мешают. Посмотрим но нужны центр беки очень
Сховати
Юрий, вінгери теж потрібні караул, нападник не завадив би, в центр теж проситься, нема команди.
Сховати
Лука, а Волошин Диало Кабаев Ярмола Бенито Караваев теперь уже Брагару, нее не вингеры?
А Ванат Пономоренко Супряга не форварды?
Абсолютно не понимаю стратегию набрать кучу игроков.
В среднем нужны 15 сильных игроков. У Динамо нет проблем с вингерами и нападением. Или Ванат зря ставал лучшим бомбардиром 2023 года?
Сховати
Юрий, ключове тут "СИльні"!

Ярмола вже нажаль не той! Беніто, Кабаєв - взагалі незрозуміло, що вони роблять в клубі. Діало дуже рано зірку спіймав, і зараз не тягне рівень УПЛ, нажаль. Караваєв - робоча конячка, тут питань немає. Волошин - на нього вся надія!
Підсумуємо: Волошин (основний) і караваєв (найближчий резерв). Два вінгера рівня УПЛ (не єврокубків) на дві позиції, не здається вам що цього не достатньо?
Тепер по нападникам:
Супряга це в компанію Кабаєву, Беніто і Діало! Дуже рано відчув себе золотим хлопчиком, ще до того як їм мав стати! А зараз це відвертий баласт! Пономаренко при всьому таланті, гравець для виходу на заміну.Перед ним повинно бути 2-3 дядька з досвідом і авторитетом.
Ванат - питань не маю, але ж він один! При необхідності посилити гру, чи грі в два форварди, навіть немає кого випустити.
Загалом цікавий квест коли не знаеш прізвища, якщо припустити, що киівська селекція адекватна і шукає дійсно досвідчених гравців з еврокубковим досвідом. Якщо відкинути топ чемпіонати і обмежитись ціною в межах 3 млн то я навскідку знайшов 4 можливі кандидатури латиноамериканців які могли бути в нас на олівці і один з них більш імовірний, з пристойними клубами за плечима, як заміна Сироті.
Подивимось, може десь і прізвище вспливе.
Сховати
Умник, погралися без Сироти з Біловаром: результат на табло, погралися Дячук з Поповим, наприкінці безпрограшну серію такі визначили з Сиротою. Як на мене, серед усіх захисників— Сирота і з пасом , з баченням поля. Як не крути. Тобто з нападаючим, з латералями, з центром поля в нас все гаразд ?
Вы должны молчать. Иногда, для важности, надувайте щеки.
— Но ведь это же… обман.
Гм, Ігор знає більше мене.
Той що збірник загалом чи не найкраща кандидатура, обучений хлопець, хоча є брак дистанційної швидкості при високій обороні. Але на фоні нашого молодняка він абсолютно конкурентний для рівня групи ЛЕ.
А от про південноамериканця я поки не в курсі.
Сховати
Умник, Циганик про збірника не натякав.