16 січня 2024 21:13

Осімхен розповів про стосунки з президентом "Наполі" Де Лаурентісом

Нападник італійського «Наполі» Віктор Осімхен розповів про свої стосунки з президентом неаполітанського клубу Ауреліо Де Лаурентісом.


«Я задоволений президентом. У мене з ним чудові стосунки, це правда. Він завжди був поруч зі мною з того часу, як я приїхав до «Наполі» у 2020 році, і я також маю чудові стосунки з його сім'єю. Для мене важливо мати добрі стосунки із власником команди. Між нами ніколи не було жодних проблем.

Те, що сталося (скандальні публікації про Осімхена на каналі клубу в соцмережах), не має жодного відношення до моїх стосунків із ним чи його родиною. Президент завжди підтримував мене навіть за межами поля. Я робив усе можливе, щоб виграти йому скудетто. Завжди важливо мати такі стосунки із власником клубу», — наводить слова Осімхена сайт журналіста Джанлукі Ді Марціо.


Осімхен виступає за "Наполі" з 2020 року. Цього сезону форвард провів за «партенопейців» 18 матчів у всіх турнірах, у яких відзначився вісьмома голами та трьома результативними передачами. Нещодавно гравець продовжив контракт із італійським клубом до кінця червня 2026 року. Орієнтовна вартість футболіста, за даними інтернет-порталу Transfermarkt, – 110 млн. євро.