15 січня 2024 16:39

Невілл про МЮ: "Останнього разу я бачив комбінації за ван Галя, зараз це набір розрізнених передач. Це дивує – у "Баварії" та "Аяксі" тен Хаг створив фантастичні команди"

Гарі Невілл розкритикував стиль гри «Манчестер Юнайтед» за Еріка тен Хаге.


«Останнього разу я бачив комбінації у грі та серії передач, які виглядали б цілісно, за Луї ван Галя. Те, що я бачу зараз – це набір розрізнених передач, і коли гравець отримує м'яч, він, схоже, повинен визначити, де знаходиться наступний гравець, замість того, щоб це знати.

Це дуже вражає мене, тому що нідерландські тренери були майстрами протягом останніх 30, 40, 50 років. Тен Хаг, працюючи в "Баварії", а потім в "Аяксі", він створив фантастичні команди з дійсно хорошими комбінаціями та моделями гри. І я не бачу нічого подібного [в МЮ].

Вони відчайдушно намагаються зрозуміти, хто де знаходиться, і скласти комбінації та схеми. Думаю, це має статися протягом найближчих кількох місяців. Щодо результатів – звичайно, перемагати приємно. На даний момент на цьому стадіоні немає справжньої енергії, тому нам потрібно бачити розвиток, бачити, що команда вдосконалюється, прогресує та знаходиться на правильному шляху», – сказав колишній гравець «МЮ».