12 січня 2024 16:38

Пальїнья мріє про "Барсу". Опорник "Фулхема" подобається каталонцям, але 60 млн євро на нього клуб не має

Опорник "Фулхема" Жоау Пальінья хоче грати в "Барселоні", пише Diario Sport.


За даними джерела, португалець мріє одного разу опинитися у складі "Барселони". Про це він розповів своєму найближчому оточенню.

Незважаючи на те, що «Барселона» високо оцінює рівень Пальїньї, його трансфер малоймовірний через нинішнє економічне становище клубу, а також обмеження, пов'язані з необхідністю вписатися у фінансовий фейр-плей.

Джерела, близькі до півзахисника, повідомляють, що Пальїнья готовий до зміни клубу. Це пов'язано не лише зі спортивними, а й з особистими причинами.

Нагадаємо, перед закриттям літнього трансферного вікна португалець був близьким до переходу до «Баварії» і навіть пройшов медогляд, однак у результаті «дачники» його не відпустили, не знайшовши заміни. У вересні Жоау продовжив контракт із «Фулхемом», тепер його угода розрахована до 2028 року.

Пальінья був би радий приєднатися до «Барселони», яка має дуже гарну думку про цього футболіста. Проте витратити на нього 60 млн. євро, які просить «Фулхем», клуб не може.

Цього сезону Пальінья провів 21 матч за «Фулхем», забив 2 голи, зробив 1 результативну передачу та отримав 8 жовтих карток.