8 січня 2024 23:55
5

Георгiй ЦИТАIШВIЛI: "Більше не дам інтерв'ю українським ЗМІ"

Півзахисник Динамо Батумі Георгій Цитаішвілі, права на якого належать Динамо, заявив, що більше не буде давати інтерв'ю українським медіа.


Кілька днів тому Цитаішвілі в інтерв'ю одному з українських видань розповів, що свого часу взяв українське громадянство, щоб залишитися в академії Динамо та полегшити свій шлях в першу команду.

Сайт «Український футбол» намагався зв'язатися з Георгієм, однак 23-річний гравець національної збірної Грузії категорично відмовився від будь-яких коментарів:


«Більше не дам інтерв'ю українським ЗМІ. Я відповів на ваш дзвінок з поваги, бо мене так виховали».

вообще другие национальности нужно заигрывать только во взрослой команде а не вести такого игрока с малых лет через все турниры вместо местного а потом когда он получил навыки опыт и известность -то он помахал вам ручкой типа-всем спасибо,все свободны
Як футболіст - посередній. А як людина? Да яке мені діло до грузіна? Він зробив свій вибір не на користь моєї країни. Тому нецікавий, взагалі.
Ну чого можна було очікувати від хлопця, який навіть не знає хто такий Юлій Цезар...це про індикатор його рівня інтелекту.
А взагалі...кому ти здався? Хто ти взагалі такий? Ну був у нього період в житті (короткий), коли всі про нього говорили як про реальне підсилення основи Динамо. За той час, який він був у складі основної команди, він не показав нічого. Нинішній стан його кар'єри тому підтвердження. Єдине його досягнення - чемпіонство U-20. Вище він не стрибнув, і судячи з усього - вже ніколи не стрибне. А тому (кому як не знаю) мені особисто цей футболіст не цікавий взагалі. Тому якщо не буде давати інтерв'ю ЗМІ - більшість цього навіть не помітять)

Не маленький хлопчик , мав розуміти, як працюють журналісти. А в нього кожна фраза— просто скарб для них. Це саме той випадок, коли «мій язик— ворог мій»
Сам наговорив херні, сам образився...