6 січня 2024 23:27

Маурісіо Почеттіно: "Люблю перемагати"

Головний тренер «Челсі» Маурісіо Почеттіно прокоментував розгром «Престона» в 1/32 фіналу Кубка Англії - 4:0.


«Дуже хороша перемога. Перший тайм мене трохи розчарував. Ми почали так неохайно. У перерві я сказав гравцям, що нам потрібно збільшити енергію та зрівнятися з «Престоном».


Другий тайм був зовсім іншою грою. Ми домінували, створювали моменти і заслужили перемогу. У першому таймі ми показали відсутність бажання і занадто багато говорили про їх енергію. Вони були кращими за нас у цій сфері. Я був дуже розчарований, але після того, як ми підвищили свій рівень, ми почали грати і заслуговували на перемогу.

Ми - молода команда, яку потрібно будувати за рахунок результатів, а також гри, щоб отримати впевненість. Буде важко, але ми з нетерпінням чекаємо півфіналу Кубка англійської ліги проти «Мідлсбро».


Ми - «Челсі», це величезна відповідальність. Звичайно, мені це подобається. Це тиск. Я тренер, який любить перемагати і бути конкурентоспроможним, але водночас ми повинні приділяти час молодим гравцям, щоб вони могли вдосконалюватися і дорослішати. Треба знайти баланс. Це питання часу, тому що у нас є якість. У нас є група та команда, щоб бути кращими.


Немає значення, хто буде нашим наступним суперником в Кубку. Ми сподіваємося, що зіграємо тут, на «Стемфорд Брідж», оскільки це буде краще для нас», - сказав Почеттіно.