6 січня 2024 21:39

"Шеффілд Венсдей" та "Суонсі" вийшли в 1/16 фіналу Кубка Англії

Закінчуємо день Кубку Англії матчами, які розпочались о 19:30 за київським часом.


"Шеффілд Уенсдей" (ІІ) — "Кардіфф Сіті" (II) 4:0


Голи: Уіндасс (2), Сойєрс (38, автогол), Палмер (40), Уілкс (90+1)


Навряд чи гравці уельського "Кардіффу" захочуть згадувати сьогоднішній день, адже матч проти "Шеффілд Уенсдей" вже на початку перетворився у справжню катастрофу. Проблеми розпочались вже на другій хвилині, коли господарі відкрили рахунок. Але це ще були квіточки, адже "сині пташки" отримали нагоду забити гол у відповідь після того, як заробили пенальті. Проте пенальті реалізувати не вдалось і навіть після цього "Кардіфф" заробив ще один пенальті, однак і його не забив. Спочатку Раян Уінтл, а потім Каллум Робінсон — два нереалізованих пенальті за 2 хвилини.


Потім Сойєрс оформив гол у власні ворота, а Ліам Палмер довів рахунок до розгромного. Ось такий жах пережив "Кардіфф" сьогодні. Після подібного вже не підіймаються і здається, що другий тайм був чистою формальністю. У підсумку саме так і вийшло. У компенсований арбітром час "Уенсдей" закотили і четвертий гол, доповнивши красивий погром.


"Суонсі Сіті" (ІІ) — "Моркам" (IV) 2:0


Голи: Патіно (47), Ятс (87)


Гол Чарлі Патіно у дебюті другого тайму вирішив долю цього протистояння. "Суонсі" з самого початку був фаворитом, це звання вони частково виправдали. Фанати на трибунах очікували трішки більше голів від своїх улюбленців, і команда задовольнила це прохання ще одним взяттям воріт вже в кінці матчу. Комфортні та спокійні 2:0. Хоч якась команда з Уельсу буде грати в наступному раунді.


II — Чемпіоншип, III — Ліга 1, IV — Ліга 2.